Nieuw! HPM Veterinary voeding!


Per 1 april zijn wij overgestapt op een nieuw merk voer, namelijk Veterinary HPM van Virbac. Virbac is een farmaceutisch bedrijf dat zowel diergeneesmiddelen als diervoeding produceert. Het bedrijf en hun visie op diervoeding spreekt ons erg aan. Hopelijk u en uw dier ook! Vanaf heden is de nieuwe voeding beschikbaar in de praktijk!
Om u te ondersteunen met de overgang van uw huidige diervoeding naar VETERINARY HPM ontvangt u naast de informatiebrief, een spaarkaart, een (tijdelijke) kortingsvoucher en een schema voor het overschakelen naar de nieuwe VETERINARY HPM diervoeding.


Wat is VETERINARY HPM voeding voor hond en kat? VETERINARY HPM is een nieuwe generatie voeding die aansluit bij het instinct en de nutritionele behoefte van een carnivoor (vleeseter). De voeding is gebaseerd op een laag koolhydraat – hoog eiwit formulering. Het bevat veel minder zetmeel en koolhydraten en veel meer dierlijke eiwitten. VETERINARY HPM is ook granen- en glutenvrij. Het resultaat is een voeding passend bij de behoefte van uw hond en/of kat: een echte carnivoor!


Hoge kwaliteit & natuurlijke smakelijkheid Het hoge gehalte aan dierlijk eiwit van hoge kwaliteit zorgt ervoor dat honden en katten VETERINARY HPM van nature zeer smakelijk vinden. Voor een succesvolle overgang is het raadzaam om geleidelijk, in 7 dagen, VETERIANRY HPM door de huidige voeding te mengen. Vraag ons gerust om advies.


Spaarkaart & kortingsvoucher Met de HPM spaarkaart spaart u voor extra korting. Per 5 gekochte verpakkingen* VETERINARY HPM voeding voor uw hond of kat ontvangt u namelijk 1 verpakking gratis. U ontvangt ter kennismaking tijdelijk een kortingsvoucher met 50% korting op uw eerste aankoop van VETERINARY HPM voeding.
Mocht u nog vragen hebben of nog meer informatie willen ontvangen over VETERINARY HPM, neem dan gerust contact op met de praktijk.
Meer informatie over VETERINARY HPM vindt u ook op www.virbac.nl/voeding.

*Eerste spaarkaart is 6 + 1 en elke volgende spaarkaart is 5 + 1. Geldig bij aanschaf van VETERINARY HPM voeding bij Dierenartsenpraktijk Tubbergen

Reacties zijn gesloten.