Team

Graag stellen we ons aan u voor: het team van Dierenartsenpraktijk Tubbergen bestaat uit drie dierenartsen en één paraveterinair. Samen dragen zij zorg voor uw (huis)dier.

Dierenarts Paul Bollen is het aanspreekpunt voor de varkens en verricht bedrijfsbegeleiding op rundveebedrijven.

Dierenarts Paul Bollen is Geborgde Rundveedierenarts en Geborgde Varkensdierenarts.

 


Dierenarts Bernadette Austie. “In 1985 ben ik afgestudeerd en sinds 1990 werkzaam bij Dierenartsenpraktijk Tubbergen. Voor de gezelschapsdieren ben ik het eerste aanspreekpunt. Met de praktijk aan huis zijn de lijnen kort en kan ik u snel van dienst zijn indien dit nodig is.”

Dierenarts Bernadette is Geborgde Rundveedierenarts en
Salmonella gecertificeerd.

 


Dierenarts Talitha de Bruin werkt sinds september 2018 bij Dierenartsenpraktijk Tubbergen. U kunt haar zowel treffen op het gezelschapsdierenspreekuur als op de rundveebedrijven.

Dierenarts Talitha de Bruin is Geborgde Rundveedierenarts.

 


Onze paraveterinair assistente Imke Veldscholten staat van maandag tot en met vrijdag voor u klaar. U kunt ook bij haar terecht voor al uw vragen over uw huisdieren. 

 


Aankomend dierenarts Stefan Bollen staat vanaf november 2022 voor u klaar. Velen kennen mij al als klein jongetje dat mee ging met zijn ouders. Nu velen jaren later kan ik u met trots en veel vreugde mededelen dat ik in november afstudeer en dan begin als dierenarts bij dierenartspraktijk Tubbergen. Een van mijn mooiste herinneringen is dat ik samen met mijn ouders een koe heb geopereerd op Kerstochtend. Enkele dagen later hoorden we dat de koe weer op 30 liter per dag zat. Koe en veehouder geholpen, daar word ik blij van. Ik hoop dat ik in de toekomst voor u en uw dier(en) veel kan betekenen.

 

 

 

Sfeerimpressie praktijk

Reacties zijn gesloten.