Team

Graag stellen we ons aan u voor: het team van Dierenartsenpraktijk Tubbergen bestaat uit 3 dierenartsen en 2 assistentes. Samen dragen zij zorg voor uw huisdier.

  DAP8 Dierenarts Dhr. P.J.S.M. Bollen is het aanspreekpunt voor de varkens en verricht bedrijfsbegeleiding op rundveebedrijven.
 DAP5 Dierenarts Mevr. B.A.M. Austie. “In 1985 ben ik afgestudeerd en sinds 1990 werkzaam bij Dierenartsenpraktijk Tubbergen. Voor de gezelschapsdieren ben ik het eerste aanspreekpunt. Met de praktijk aan huis zijn de lijnen kort en kan ik u snel van dienst zijn indien dit nodig is.”
   

Sinds begin november 2016 maakt Paulien de Weerd deel uit van het team van Dierenartsenpraktijk Tubbergen.

 DAP7 Onze paraveterinair / assistente Willeke Jansen-Nevenzel woont samen met haar man op een boerenbedrijf in Daarle. Op maandag en dinsdag is zij u graag van dienst en kan allerlei vragen over uw huisdier beantwoorden. Daarnaast is Willeke Veterinair Voedingsconsulent.
Met specifieke vragen over voeding of voor een passend advies bent u bij haar aan het juiste adres. Kom langs op de praktijk of stuur een mailtje: daptubbergen@hotmail.com
DAP6 Onze paraveterinair Britt Schoemaker staat woensdag tot en met vrijdag voor uw klaar. U kunt ook bij haar terecht voor al uw vragen over uw huisdier.

 

 

Reageren is niet mogelijk